woensdag 15 juli 2015

Diploma

Dilpoma van College is binnen. Kim en Ilana zijn alle twee met honours geslaagd. Wat betekent dat ze een gemiddeld cijfer hebben van 3.8 uit 4. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat we erg trots zijn op onze dochters.


Ilana heeft sinds eind mei een baan gevonden als cake decorator (taarten maken/versieren) bij de plaatselijke Foodland en Kim is deze week begonnen als cassiëre bij de Foodland. Op deze manier kunnen ze rustig de tijd nemen om de juiste baan te vinden waarvoor ze geleerd hebben. Kim heeft in de maand juni ook de cursus security met goed gevolg afgelegd dus dat certificaat is ook binnen. 

Eind mei zijn wij ( Wilco en Sabine) naar Algonquin Prov. Park geweest. Aangezien het al weer een hele tijd geleden was dat we een moose hadden gezien, besloten we een overnachting te doen vlakbij het park, zodat we zowel 'savonds als 'smorgens vroeg er op uit konden om een moose te spotten.
We hebben een paar trails gelopen en inderdaad, wat een geluk, 'savonds hebben we 5 moose gezien.  

  overstekende porcupine (stekelvarken)


woodpecker bezig geweest
In juni is er niet veel gebeurd, 1 juli was Canada day en zijn we naar Little Lake festival geweest, de band Hotel California trad op en zongen (hoe kan het ook anders) allemaal covers van The Eagles. Klonk erg goed met als afsluiting prachtig vuurwerk.

Verleden week zijn we ook weer eens aardbeien wezen plukken, was ook al weer 7 jaar geleden.Geloof dat dit de maand van de "doen we weer eens" is, want ook afgelopen  maandag hebben we net als verleden jaar weer frambozen geplukt. Ik geloof dat het fruit erg vroeg is dit jaar, want verleden jaar plukten we de frambozen pas in augustus. Heerlijk vers fruit,  veel ingevroren voor de smoothies, maar natuurlijk ook erg lekker in de yoghurt.

En zo is het al weer half juli. 
Vakantietijd, het plan is om eind juli een weekje te gaan kamperen, Met zijn tweetjes  gaan we naar Lake Superior Prov. Park, (ongeveer 9 uur rijden). In augustus gaan we dan nog een nachtje kamperen in Sandbanks Prov. Park met z'n 6-en.

We wensen iedereen een gezellige, zonnige vakantie toe en tot horens maar weer......

2 opmerkingen:

Mathilde zei

Heeft de moose de foto van jullie samen gemaakt? Leuke blog weer! Fijne zomer!

Wilco, Sabine,Kim en Ilana zei

ja, Mathilde :), hij is leuk geworden hé. Jullie ook een zonnige, gezellige zomer :)